Kontakt

Për çdo pyetje dhe informacion jeni të lutur të na kontaktoni në adresën dhe numrat e telefonit që gjeni në faqe.

Ju mund të na kontaktoni edhe duke plotësuar formularin e më poshtëm. Ju faleminderit.

Your message has been sent successfully. Thank you!
* * * *
DERGO
 • Zyra Qendrore:
  Rr. Ismail Qemali përballë Liceut.
  Tel. +355 0 42 2 26 39 78/+355 682026313
  Fax. +355 0 42 2 25 15 69

  Fusha e Grumbullimit te Mbetjeve Urbane - Otllak, Berat
 • Phone :
 • Email : info@brecycle.al
  Website : www.brecycle.al